2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Lady Gaga eggyé vált a férjgyilkos szerepével

Lady Gaga komolyan veszi a filmszerepeket: az énekesnő a Vogue-nak beszélt arról, hogy A Gucci-ház című film forgatása alatt, kilenc hónapon át végig az általa alakított Patrizia Reggiani akcentusát használta, hogy egy pillanatra se zökkenjen ki a karakterből. Ridley Scott filmje igaz történet alapján készült, a divatház örököse, Maurizio Gucci és felesége, Patrizia Reggiani tragédiával végződő házasságát dolgozza fel.

Lady Gaga 2019-ben csatlakozott a projekthez, később pedig Adam Drivert jelentették be, akit Gucci szerepében láthatunk. A film majdnem húsz éve tervben volt, de a folyamatos rendező- és szereplőváltások miatt csak idén novemberben mutatják be.

A tizenkét Grammy-díjas Lady Gaga nem először állt kamerák elé. Először gyerekszínészként tűnt fel a Maffiózókban, 2018-ban Oscar-jelölést kapott a Csillag születikben nyújtott alakításáért, és az Amerikai Horror Storyban is feltűnt, amelyért Golden Globe-díjban részesült.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/04/gucci-haz-lady-gaga-adam-driver-patrizia-reggiani-ridley-scott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tom Hanks bevallotta, hogy kétségei voltak a Forrest Gumppal kapcsolatban

Tom Hanks játszotta a címszereplőt, aki gyermeki ártatlansággal került történelmi jelentőségű események forgatagába. Véletlenül vált …