2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Kovács Patríciával bruncholunk vasárnap

Kovács Patrícia színész a holnapi Sunday Brunch vendége, aki a szabadúszó létét feladva újból a Vígszínházhoz igazolt. Az adásban elmesél egy receptet, ami a Konyhafőnök VIP-ban talán kevés lenne, de a családja körében igen népszerű. Így nem a család titkos receptjeit tartalmazó, kézzel írt szakácskönyvben marad csak fönt, hanem a nézők is bevethetik, ha kell. Emellett mesél 8 éves kislányáról, erről az alábbi promóban kaphatnak egy kis ízelítőt.

Sunday Brunch – Kovács Patrícia előzetes

Hirdetés

Beszélgetünk Patrícia legújabb darabjáról, hiszen a múlt hétvégén bemutatója volt. Török Ferenc rendezésében a Bella Figurában láthatjuk. A cselekmény is igen érdekes. A romantikusnak ígérkező, gyönyörű nyári estén semmi sem úgy történik, ahogy azt a résztvevői megálmodták. Egy véletlen baleset ugyanis felrobbantja a kifinomult „la bella figura” hangulatot, és az este szürreális fordulatot vesz. Yasmina Reza magyar származású, világhírű francia írónő a történeteiben úgy képes rámutatni hétköznapi problémáinkra, kapcsolataink fonákságaira, hogy az egyszerre vicces, mély, fájó és kegyetlen. Az előadás igazi sztárparádé: Halász Judit, Kovács Patrícia, Radnay Csilla, Stohl András és Wunderlich József lép színpadra.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/30/kovacs-patriciaval-bruncholunk-a-heten/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Biztos, hogy nem folytatják az HBO-n A besúgót

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy az HBO Max felületéről rengeteg sorozatot eltávolítottak. A …