2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Koltai Lajos a Pókember sztárjával forgathat

Hirdetés

Koltai Lajos a Pókember sztárjával forgathat

Az Oscar-jelölt operatőr-rendező, a Sorstalanság és a Meryl Stree­pet is felvonultató, Este című film után harmadik nagyjátékfilmjére készül – írja a Bors.

Egy többszörösen díjnyertes forgatókönyvön dolgozik, amely a Last Execution, azaz az Utolsó kivégzés címen fut. A történet egy 1958-ban gázkamrában kivégezett nőről szól (ő volt az utolsó nő, akit gázkamrában kivégeztek az Egyesült Államokban), aki elképesztően betegesen ragaszkodott a fiához, komoly mentális problémái voltak. Közben a fia beleszeretett az egyik ápolónőjébe, aki teherbe is esett tőle. Ezt az anya nem tudta feldolgozni, ezért két mexikói bérgyilkossal megölette a várandós nőt.

“A fiú szerepére maga Pókember, azaz az Os­car-jelölt Andrew Garfield fejezte ki az érdeklődését, az anyát pedig reményeim szerint a kétszeres Oscar-jelölt Lau­ra Dern fogja alakítani, aki legutóbb a Hatalmas kis hazugságban játszott fre­neti­kusan” – me­sélte a lapnak Koltai.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190913_Koltai_Lajos_a_Pokember_sztarjaval_forgathat#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rekordáron vihetik el Banksy legnagyobb festményét

Rekordáron vihetik el Banksy legnagyobb festményét

A Sotheby’s október elején elárverezi Banksy legnagyobb és egyik leghíresebb, Devolved Parliament című festményét Londonban. Mivel …