2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Koltai Lajos a Pókember sztárjával forgathat

Koltai Lajos a Pókember sztárjával forgathat

Az Oscar-jelölt operatőr-rendező, a Sorstalanság és a Meryl Stree­pet is felvonultató, Este című film után harmadik nagyjátékfilmjére készül – írja a Bors.

Egy többszörösen díjnyertes forgatókönyvön dolgozik, amely a Last Execution, azaz az Utolsó kivégzés címen fut. A történet egy 1958-ban gázkamrában kivégezett nőről szól (ő volt az utolsó nő, akit gázkamrában kivégeztek az Egyesült Államokban), aki elképesztően betegesen ragaszkodott a fiához, komoly mentális problémái voltak. Közben a fia beleszeretett az egyik ápolónőjébe, aki teherbe is esett tőle. Ezt az anya nem tudta feldolgozni, ezért két mexikói bérgyilkossal megölette a várandós nőt.

“A fiú szerepére maga Pókember, azaz az Os­car-jelölt Andrew Garfield fejezte ki az érdeklődését, az anyát pedig reményeim szerint a kétszeres Oscar-jelölt Lau­ra Dern fogja alakítani, aki legutóbb a Hatalmas kis hazugságban játszott fre­neti­kusan” – me­sélte a lapnak Koltai.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190913_Koltai_Lajos_a_Pokember_sztarjaval_forgathat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy pornósztár véletlenül megölt egy divatfotóst egy pszichedelikus rituálé közben

Egy pornósztár véletlenül megölt egy divatfotóst egy pszichedelikus rituálé közben

Emberölés vádjával letartóztatták Ignacio Jordà Gonzálezt, azaz a Nacho Vidal művésznevű spanyol pornósztárt, mert egy …