2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Kincsekért indult, ma eltűnt személyeket talál meg

Minden youtuber valahol elkezdi a tartalomgyártást. Kis videókkal, kézi kamerával, telefonnal, majd lépésről lépésre javítja a minőséget, növeli a mennyiséget, a tartalmak specifikusságát és különlegességét. Bár már magunk mögött hagytuk a videómegosztó hőskorát, van, ami sosem múlik el teljesen.

Jeremy Sides hétköznapi ember volt, aki kalandra vágyott, amelyet meg akart velünk osztani a YouTube-csatornáján. Ehhez több se kellett, mint egy térkép, egy pár túrabakancs, valamint egy fémdetektor. Keresztbe-kasul járta otthona, az egyesült államokbeli Acworth területeit, hogy kincsekre bukkanjon a régi, polgárháborús korszakból. Igen ám, de rengeteg ilyen zóna – főleg amelyek lakatlanná váltak – mocsaras, vizes területek közelében húzódott. Vonzalma az ismeretlen és elveszett dolgok felkutatása iránt odáig fokozódott, hogy végül búvárkiképzésben is részt vett, és elkezdte fejleszteni az eszközparkját, hogy a megtalált holmikat ki is tudja emelni.

Így történt, hogy 2021 januárjában a szintén YouTube-ról ismert Adventures With Purpose merülőcsapatával elindult felkutatni néhány eltűnt személyt. A videós csatorna már 2020-ban is sikeresen megtalálta egy fiú maradványait, aki a kocsijával a mélybe süllyedt tizenkét évvel korábban. 2021-ben a YouTube-oldal meginvitált több, merüléssel foglalkozó személyt is, hogy segítsenek megtalálni egy elveszett srácot, Bill Simonst. Ez volt az első alkalom, hogy Jeremy ilyennel foglalkozott, ekkor tanulta meg, hogyan kell kiemelni a víz fenekére süllyedt járműveket.

Úgy éreztem, hogy végre valami több is van amögött, amit csinálok, mint pusztán szórakoztatás… Valóban segíteni tudtam.

Hirdetés

Amikor az Adventures With Purpose csatorna megtalálta az első eltűnt személyt, száznyolcvan fokos fordulatot vettek a dolgok. A nézők egyszerre lezáratlan ügyeket kezdtek nekik küldözgetni, hogy családtagok vagy barátok nyomára akadjanak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/22/buvar-eltunt-szemely-merules-kincs-rejtely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tom Hanks bevallotta, hogy kétségei voltak a Forrest Gumppal kapcsolatban

Tom Hanks játszotta a címszereplőt, aki gyermeki ártatlansággal került történelmi jelentőségű események forgatagába. Véletlenül vált …