2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Keanu Reeves milliós Rolex órákat osztogatott

Keanu Reeves Párizsban forgatott a John Wick című akciófilm negyedik részében. A múlt időre persze csak következtethetünk; ugyanis a közösségi médiában szárnyra kelt egy kép, hogy a színész hálaképp Rolex órákkal lepte meg négy fős kaszkadőrcsapatát.

Reeves a négy kaszkadőrnek (Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo és Li Qiang) szombat este a párizsi Le Bistro Paul Bertben adta át az órákat. Bár az óra önmagában is egy hatalmas ajándék, a színész most is bizonyította, hogy nem véletlenül az egyik legkedveltebb figurája Hollywoodnak, ugyanis egyéni üzenettel látta el a milliós kiegészítőket. Annyi biztos, hogy a négy kaszkadőr sosem nem fogja elfelejteni a közös munkát.A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/28/keanu-reeves-rolex-ora-ajandek-john-wick-forgatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat nyertesei

A művészeti pályázat célja az volt, hogy az 1. kerület egykori lakója, Cseh Tamás emlékét …