2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

James Bond után John Wick: Ana de Armas Hollywood új üdvöskéje

Nem vagyunk egyedül a véleményünkkel, hogy Ana De Armas volt a fény az éjszakában, az amúgy közepesnél valamivel jobb James Bond-finálé, a Nincs idő meghalni legkiemelkedőbb szereplője. A szülőhazájából, Kubából 18 évesen világhódító útra indult színésznő lehet a John Wick-spinoff, a Ballerina sztárja – értesült a Deadline.com.

Nehezen hihető, pedig hajszálon múlt, hogy Ana De Armas egyáltalán szerepet kap a huszonötödik James Bond-filmben. Paloma, a kubai titkos ügynök karaktere nem is szerepelt a Nincs idő meghalni forgatókönyvében, de mivel Cary Fukunaga, a film rendezője nagyon is jól emlékezett, milyen lehengerlő alakítást nyújtott Ana Daniel Craig oldalán a Knives Out (Tőrbe ejtve) című 2019-es thrillerben, meghívta a színésznőt egy beszélgetésre.

És a diskurzusnak az lett a vége, hogy Fukunaga gyakorlatilag beleszeretett De Armasba – na nem úgy… –, és döntött: feltétlenül helye van a kubai szépségnek a Bond-moziban.

Hirdetés

A rendező szólt Phoebe Waller-Bridge kreatív írónak, a forgatókönyv társszerzőjének, aki beleírta Paloma karakterét a filmbe, ráadásul a mozi leglátványosabb epizódjával ajándékozva meg a kubai titkos ügynököt megszemélyesítő De Armast – és minket, nézőket. 

Mondjuk, a verekedős jeleneteket betanulni nem volt egyszerű Anának, de egy harcművész-oktató segítségével semmi sem lehetetlen:

Check out Ana de Armas in training for #NoTimeToDie. pic.twitter.com/KKRlrYGTUU

— James Bond (@007) October 19, 2021

Aki arra tippelt, hogy a Knives Out és a No Time to Die csak a kezdet Anának, az jobban tenné, ha most kitöltene egy lottószelvényt. A 33 éves kubai hölgy fontos szerepet kapott a Netflix jövőre debütálóThe Grey Man című, 200 millió dolláros büdzsével forgatott sorozatában, és Ben Affleck partnereként ő a főszereplője a szintén 2022-ben bemutatandó Deep Water (Mélyvíz) című erotikus pszichothrillernek. És akkor még nem is említettük az ugyancsak jövőre képernyőkre kerülő Netflix-produkciót, a Blonde-ot, amely Marilyn Monroe életéről szól, és amelynek De Armas a címszereplője. (Anát a Knives Outból és a No Time to Die-ból is barna hajúnak ismerjük, pedig az eredeti hajszíne – egy kubai lánytól szokatlan módon – szőke!)

A Mélyvíznek köszönhette Ana, hogy a forgatáson megismerkedett Ben Affleckkel, és ha már megismerkedett, egymásba is szerettek, és közel egy évig jártak.

DEEP WATER, starring Ana de Armas & Ben Affleck, has been officially Rated R for sexual content, nudity, language, and some violence. pic.twitter.com/yubLY6SqpI

— Ana de Armas Updates (@ArmasUpdates) October 27, 2021

(Idén év elején vége lett a románcnak, De Armas mostanában  Paul Boukadakisszal, a Tinder társkereső alelnökével randizgat, Affleckről pedig köztudott, hogy ismét Jennifer Lopeznek csapja a szelet.)

Ha visszaemlékszünk a John Wick-széria harmadik darabjára, a 3. felvonás – Parabellum című opusra, abban szerepel egy balerina. Mármost az azonos című filmben ebből a táncosnőből […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/10/30/james-bond-utan-john-wick-ana-de-armas-hollywood-uj-udvoskeje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Táncra perdültünk a moziban, annyira Király lett az új Elvis-film

A Királyról, Elvis Presleyről valószínűleg még az is hallott, aki élete nagy részét egy lakatlan …