2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ismét Zuglóban lesz az ARC kiállítás

Hirdetés

Ismét Zuglóban lesz az ARC kiállítás


ÉLJEN!!!! Köszönjük Zugló! ❤️

– írták az ARC kiállítás szervezői a Facebookon, miután a zuglói önkormányzat hozzájárult, hogy “KLÍMARIADÓ!” címmel futó plakátkiállításuk ismét az Örs vezér útján kapjon helyet, ott, ahol egy évvel ezelőtt.

Az 19. ARC kiállítást szeptember 27-től október 13-ig lehet megtekinteni. Témája, ahogy a címe is mutatja, a klímaváltozás lesz, ám a szervezők korábbi közlése szerint “az alkotói szabadság jegyében” a felkínált témán kívül más ötlettel is lehetett pályázni.

Augusztus 9-én a HVG székházában döntött a zsűri arról, hogy a beérkezett közel 800 mű közül melyek lesznek érdemesek a megjelenésre.

Hirdetés

2018-ban sokáig bizonytalan volt, hogy megrendezhetik-e a kiállítást, a politikai csatározások folyamatosan gátolták a helyszín kijelölését. Augusztusban derült ki, hogy Zugló lesz a megmentő, a kiállítás végül három hét késéssel, szeptember 7-e helyett 21-én nyílt meg az Örs vezér úton.

Unfake: Ezeket a műveket láthatjuk az idei ARC kiállításon

Döntött a zsűri, és most közzé is tette, hogy a csaknem ezer pályamunka közül melyiket teszi közszemlére. Idén is lesz egy óriásplakátnyi felületen külön válogatás a pályázatra beérkezett szöveges pályamunkákból.

Forrás:
http://hvg.hu/kultura/20190917_arc_plakatok_kiallitas_zuglo_klimariado#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2019_9_17

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gera Marina a Szovjetunió áldozatainak dedikálta Emmy-díját

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …