2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Hatalmas buli készülődik Európa mértani közepén

Tállya, Európa mértani közepe, az UNESCO-világörökség részét képező Tokaji borvidék gyönyörű ékszerdoboza szeptemberenként nem csak az őszi falevelek miatt pompázik ezer színben. A Kerekdomb Fesztivál összehozza a kultúra, az aktív programok és a borok kedvelőit, a három nap alatt bemutatva a település szépségeit és értékeit. Napközben a látogatók e-bike- és evezős túrákon vehetnek részt, felfedezhetik a közeli dűlőket vagy Tállya történelmével ismerkedhetnek meg a Hosszúlépés. Járunk? sétáin, de beülhetnek egy izgalmas színházi vagy irodalmi előadásra, filmre vagy borkóstolóra.

Esténként a koncerteké a főszerep. A hetedik Kerekdomb Fesztiválon fellép a Margaret Island, a Blahalouisiana, a Honeybeast és a Budapest Bár, Caramel akusztikus koncerttel készül, de hallhatjuk még többek között Apey, Palya Bea és zenekara, a Sorbonne Sexual, a Hét Hat Club, Saya Noé, a Kertekalatt, a Platon Karataev duo, a The Anahit akusztik duó és a Szilárd Piano Projekt dalait is. A színházban ezúttal az Art-Színtér és a Művészetek Völgye közös darabját, a Mr. és Mrs.-t mutatják be, valamint Edward Albee Három magas nő című előadását.

Pokorny Lia LIAison című zenés stand-up estjével érkezik Tállyára, Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Kártyajáték című irodalmi műsorukkal, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska pedig Pilinszky és én című előadásukkal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/06/16/hatalmas-buli-keszulodik-europa-mertani-kozepen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Péntek este kezdődik a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Pénteken az esti órákban az ország hat leggyorsabb angol agara áll rajthoz az Agár Derbyn. …