2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Háborúk és béke végtelen körforgása dokumentumfilmesek kameráin át

November 10. és 14. között a Toldi, a Művész és a Kino moziban várja az érdeklődőket a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál. A szervezők az idén 35 ország 64 filmjével készülnek, amelyek többségében először lesznek láthatóak Magyarországon.

Olyan témákkal foglalkoznak, mint az emberiség környezetre gyakorolt hatása, a testi-lelki traumákkal való megküzdés útjai, újságírók, tinédzserek, aktivisták történetei a hatalommal, becsontosodott rendszerekkel való küzdelmek vagy a fiatalok elszánt harca a jobb jövőért.

A Verzió Filmfesztivál már 18. éve dolgozik azon, hogy bemutassa a világban zajló eseményeket, emberi történeteket, és ennek egyfajta lenyomatát hozza el a nézőknek. A dokumentumfilmesek, minden történés ellenére továbbra is a frontvonalban dolgoznak, hogy bizonyítékokat gyűjtsenek a változásokról és kihívásokról, valamint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/04/mozi-verzio-emberi-jogi-filmfesztival-dokumentum/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat nyertesei

A művészeti pályázat célja az volt, hogy az 1. kerület egykori lakója, Cseh Tamás emlékét …