2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Csúnyán beszóltak a magyaroknak az HBO új sorozatában

Ki gondolta volna, hogy némi politizálással indul a hónap egyik legjobban várt új amerikai sorozata? Mi biztosan nem. A június 7-én a magyar HBO Maxon bemutatott Irma Vep egy Mira Harberg (Alicia Vikander) nevű híres színésznőről szól, aki két okból érkezik Párizsba.

adria-arjona-alicia-vikander

Fotó: HBO Max

Az egyik ezek közül, hogy új filmje, a szuperhősös Doomsday című blockbustert népszerűsítse az európai sajtótúra utolsó állomásán. Itt, az első jelenetek egyikében interjúztatják meg a hősnőt, akit korábbi – állítólagos – kijelentésével szembesítenek az újságírók.

ugyanis azt találta mondani egyszer, hogy Magyarországon éppen teljes erővel rombolják a demokráciát, Európa jövője pedig veszélyben.

Hirdetés

Az új sorozat első epizódjában a történet jó része akörül forog, hogy Mira beleunt már a nagy költségvetésű, szuper látványos, de amúgy üres mozifilmekbe. Nem is csinálna többet, ha rajta múlik. A Doomsdayt viszont reklámozni kell, ezt muszájból az Alicia Vikander által játszott karakter meg is teszi. Sőt, ami még nagyobb teljesítmény, hogy jó pofát is képes vágni a dologhoz.

A helyzetet mondjuk kicsit megbonyolítja, hogy a film rendezőjével érkezik új szerelme, Laurie (Adria Arjona), aki nem csak Mira exasszisztense, hanem egykori barátnője is. Igen, romantikus értelemben. Ki kell emelni ezzel kapcsolatban, hogy Adria Arjonának az elmúlt években volt pár mellényúlása, gondolunk itt a Morbiusra és az Emerald Cityre például, de a leszbikus femme fatale szerepére telitalálat.

Közte és A dán lányért Oscar-díjjal jutalmazott Alicia Vikander között harapni lehet a szexuális feszültséget. A két színésznő remekül cicázik egymással, kissé meglepő módon ráadásul Laurie a dominánsabb fél, aki az ujja köré csavarta a világsztárt. Szóval Mirát úgy rángatja zsinóron egykori szerelme, hogy öröm nézni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/06/08/irma-vep-hbo-max-teve-sorozat-streaming-insider-filmforgatas-pilot-kritika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Péntek este kezdődik a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Pénteken az esti órákban az ország hat leggyorsabb angol agara áll rajthoz az Agár Derbyn. …