2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Beletört a foguk az éjszakába

Nyilván ma már nem egyszerű vámpíros filmet írni, forgatni, eladni, hiszen annyi-, de annyiféle ilyen mozi készült már, de az sem ártana, ha lenne értelme annak, hogy a filmet megírták, leforgatták – és ne próbálnák lenyomni a torkunkon.

Night Teeth 00 17 10 04 R

Fotó: Courtesy of Netflix

Néztem egy ideig a Netflix toplistáját, hogy Az éjszaka fogai című vámpíros thriller felkúszik-e a top háromba, de meglepően sokáig tartotta magát az ötödik helyen annak ellenére, hogy valójában odáig sem kellett volna jutnia. Az IMDb-n jelenleg így is 5,6-on áll.

Ám az ilyen rémegyszerű, nem is félelmetes, ámde középszerűségében kiválóan toporgó alkotás sorsa az, hogy mire felkel a nap, ami a Netflixen a soron következő, nézettségi rekordokra törő filmek megjelenését jelenti, úgy égjen porrá, mint bármelyik vámpír, amikor bőrét a napfény megkóstolja. Kivéve, persze, ha a vérszívó fényben járó.

Hirdetés

Az éjszaka fogai című film aligha jár sokáig a fényben. Csinci celeb (Megan […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/11/01/vampir-netflix-mozi-film-az-ejszaka-fogai/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Péntek este kezdődik a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban

Pénteken az esti órákban az ország hat leggyorsabb angol agara áll rajthoz az Agár Derbyn. …