2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 404,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 404,00 Ft | CHF: 416,00 Ft

Bakács Tibort megvédte Kövér László egy bunyóban, és befogadta az RTL

Bakács Tibort 2011-ig a legmenőbb magyar médiaszemélyiségek között tartották számon. Okos, szemtelen, független és szellemes. Írt, rádiózott, hátterekben lobbizott, és rekordnézettségű kereskedelmi tehetségkutató zsűrijében igyekezett bizonyítani, hogy nem feltétlenül silány, ami népszerű. Amikor épp az árral úszott, azaz legálisan élvezhette a sodródás előnyeit, akkor se bírta ki, időnként megfordult, és szembetempózott, hogy nehezebb legyen. Nem biztos, hogy rontani akart önsorsán, amikor 2011-ben botcsinálta karmagépészként meghúzta a gépházban a „bolti lopás” feliratú kart, viszont tény: addig settenkedő volt, azóta szalámis.

Kiszalámizta magát a jól fizető, látványos munkákból, kirúgta a Megasztár, majd – más okok miatt – elhatárolódott tőle a Tilos Rádió is, ahol ingyen dolgozott. Visszabújt az undergroundba, de az agya zakatol tovább. Online felbukkanásaiból kiderül, hogy továbbra is foglalkoztatják a világ nagy dolgai, filmek, politika, filozófiai és morális dilemmák, és a mája se pihen.

Az RTL.hu bejegyzése szerint Hollai István operatőrnek jutott eszébe, hogy Bakács írjon már le néhány történetet azok közül, melyek kalandokban és tanulságokban bővelkedő élete során vele megestek. Megírta, aztán kamera előtt fel is olvasta, amit írt. Így jött létre az Életem darabokban című videós memoársorozat.

Éppen csak annyi dolgunk volt, hogy egymást szórakoztassuk, hát sztorizgattunk, egészen pontosan Bakács Tibor, a settenkedő, a filmkritikus, a műsorvezető, a szalámis beszélt, én meg hallgattam őt. 60 körül már bőven van miről mesélni, még piálni és hazudni se kell mellé, és mert minden történetének bakácsosan fanyar tanulsága is volt, kiböktem, hogy mi volna, ha le is írná azokat.

Hirdetés

– Mint életem darabjait?

– Igen, Tibor, mint életed darabjait, aztán majd mindet olvassad bele a kamerámba!

És Bakács beleolvasta

– írta erről az operatőr. Eddig a sorozat három része jelent meg az RTL.hu online oldalon.

Az RTL.hu legutóbb Bakács sorkatonai emlékeit tette közzé, ami a készítők saját számozása szerint a memoársorozat hetedik darabja.

Műanyag fegyverrel a nyakában emlékezik a Kalocsai Forradalmi Ezredre, ahol a laktanyában a felette lévő priccsen aludt Kövér László.

Volt egy srác, aki annyira fasza volt, mint én, ő se ment soha haza, ki a városba, nem volt fagyi meg sör, csajok végképp. Állandóan basztatták mindennel, de mindig beleállt, ha tiszt kóstolgatta. Felettem aludt a priccsen, a neve Kövér László volt. Nem fogok hazudni, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/05/15/bakacs-tibort-megvedte-kover-laszlo-es-befogadta-az-rtl/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Biztos, hogy nem folytatják az HBO-n A besúgót

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy az HBO Max felületéről rengeteg sorozatot eltávolítottak. A …