2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

Akár folytatást is kaphat az Elkxrtuk

Nem lehet kizárni, hogy akár még folytatást is kaphat az Elkxrtuk. A 2006-os őszi események egy részét és az utána kialakult politikai hangulatot feldolgozó filmről Kálomista Gábor, a film producere azt mondta: a 15 évvel ezelőtti október 23-i események, illetve az azt követő három év jó kiindulópontja lehetne egy esetleges folytatásnak.

A producer közölte: a következő napokban a film átlépi a százezres nézőszámot. A nézők közti népszerűségről Kálomista Gábor megjegyezte: vidéken erősen indult a film, de Budapesten is jó volt a kezdés, mostanra viszont már úgy tűnik, hogy a szokásos arányoktól eltérően vidéken egyre többen nézik meg a filmet.

Ez általában nem így szokott lenni, mivel máskor Budapesthez köthető a nézők zöme, ez az arány viszont mostanra fele-fele, hacsak nem tolódik el valamelyes a nézőszám a vidék javára – jegyezte meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/11/04/elkxrtuk-kalomista-gabor-folytatas-gyurcsany-brusszel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tom Hanks bevallotta, hogy kétségei voltak a Forrest Gumppal kapcsolatban

Tom Hanks játszotta a címszereplőt, aki gyermeki ártatlansággal került történelmi jelentőségű események forgatagába. Véletlenül vált …