2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Trónok harca leggyengébb évada tíz kreatív Emmy-díjat kapot

Hirdetés

A Trónok harca leggyengébb évada tíz kreatív Emmy-díjat kapot

A kreatív- avagy technikai Emmy-díjakat az amerikai tévéakadémia nem a puccos, nagy gálán osztja ki (idén szeptember 22-én kerül rá sor), ahogy a Filmakadémia is külön eseményt szervez a technikai Oscar-díjaknak, éspedig azért, mert ezekből a díjakból/kategóriákból az Emmy esetében elképesztően sok van,

egészen pontosan 97.

Hirdetés

Amihez ha hozzávesszük a többi, nem technikai/kreatív kategória (pl. legjobb drámai férfiszínész) 27 díját, akkor menten érthető, miért nem lehet ezeket egyszerre kiosztani: senki nem nézné végig a kilencórás műsort. A Tévéakadémia így inkább rendez egy külön gálát ezeknek a díjaknak, menten két éjszakásat, mert egy este nem lehet 97 szobrot kiosztani. A hagyománynak megfelelően egy héttel a “rendes” Emmy-díjak előtt osztják ki a sminkért, hangvágásért, zenekatalógus összeállításért, kaszkadőrmutatványokért és hasonlókért járó szobrokat, pont olyan külsőségek, pucc, vörös szőnyeg és Kim Kardashian-pucsítás közepette, mint a mainstreamebb elismeréseket.

Bradley Whitford A szolgálólány meséjéért kapott Emmyvel.

Bradley Whitford A szolgálólány meséjéért kapott Emmyvel.

Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

Az idei kreatív gálá(k)nak úgy mentünk neki, hogy az HBO-t 90, a Netflixet 88 díjra jelölték, és úgy jöttünk ki belőlük, hogy az HBO 25 a Netflix 23 díjat vihetett haza.

Érdekesség volt bőven, vázlatpontokban a legfontosabbak:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/09/17/a_tronok_harca_leggyengebb_evada_tiz_kreativ_emmy-dijat_kapot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gera Marina a Szovjetunió áldozatainak dedikálta Emmy-díját

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …