2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A midwayi csata, ahogy a Függetlenség napja rendezője látja

A midwayi csata, ahogy a Függetlenség napja rendezője látja

Hamarosan mozikba kerül Roland Emmerich Midway című filmje, ami – ahogyan a címből sejteni lehet – a második világháború egyik döntő csatájáról szól, és amiben többek között Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid és Woody Harrelson is feltűnik majd. 

A film a napokban kapott egy új, majdnem két és fél perces előzetest, és Roland Emmerich le sem tagadhatná, hogy ő ült a rendezői székben. 

A film magyarországi bemutatója 2019. november 7-én lesz, vagyis egy nappal az amerikai premier előtt. A Midway készítői vélhetően nem véletlenül választották ezt az időpontot, hiszen pár nappal később ünneplik az Egyesült Államokban a veteránok napját. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2019/09/13/midway_roland_emmerich_elozetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy pornósztár véletlenül megölt egy divatfotóst egy pszichedelikus rituálé közben

Egy pornósztár véletlenül megölt egy divatfotóst egy pszichedelikus rituálé közben

Emberölés vádjával letartóztatták Ignacio Jordà Gonzálezt, azaz a Nacho Vidal művésznevű spanyol pornósztárt, mert egy …