2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A midwayi csata, ahogy a Függetlenség napja rendezője látja

Hirdetés

A midwayi csata, ahogy a Függetlenség napja rendezője látja

Hamarosan mozikba kerül Roland Emmerich Midway című filmje, ami – ahogyan a címből sejteni lehet – a második világháború egyik döntő csatájáról szól, és amiben többek között Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid és Woody Harrelson is feltűnik majd. 

A film a napokban kapott egy új, majdnem két és fél perces előzetest, és Roland Emmerich le sem tagadhatná, hogy ő ült a rendezői székben. 

A film magyarországi bemutatója 2019. november 7-én lesz, vagyis egy nappal az amerikai premier előtt. A Midway készítői vélhetően nem véletlenül választották ezt az időpontot, hiszen pár nappal később ünneplik az Egyesült Államokban a veteránok napját. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kultur/2019/09/13/midway_roland_emmerich_elozetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rekordáron vihetik el Banksy legnagyobb festményét

Rekordáron vihetik el Banksy legnagyobb festményét

A Sotheby’s október elején elárverezi Banksy legnagyobb és egyik leghíresebb, Devolved Parliament című festményét Londonban. Mivel …