2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A fővárosi önkormányzat a Magyar Művészeti Akadémiától várja a művészek megsegítését

A fővárosi önkormányzat a Magyar Művészeti Akadémiától várja a művészek megsegítését

Közleményt adott ki a humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, Gy. Németh Erzsébet, amelyben közölte: mivel Európában mindenütt a Művészeti Akadémiához hasonló köztestületek támogatják a művészeket a járvány alatt, az MMA-hoz fordult ez ügyben.

A közleményben azt írja: mivel hónapok óta nincs munkájuk, „a művészeknek azonnali segítség kell, mert jelenleg kilátás sincs arra, hogy mikor állhatnak újra munkába. Európában ezt a segítséget és anyagi támogatást mindenütt az olyan köztestületek végzik, mint amilyen nálunk a Fidesz által felállított Magyar Művészeti Akadémia. 

Ehhez képest a tízmilliárdból működő fideszes MMA úgy tesz, mintha nem is lenne járvány, nem is lenne válság, és tudomást sem vesz arról, hogy hány művész került veszélybe.

Gy. Németh ezért levélben fordult az MMA vezetéséhez, mondván, „eltelt két […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2020/05/23/a_fovarosi_onkormanyzat_a_magyar_muveszeti_akademiatol_varja_a_muveszek_megsegiteset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Christo, a csomagolóművész

Meghalt Christo, a csomagolóművész

84 éves korában meghalt Christo Vladimirov Javacheff, azaz Christo, a bolgár származású, de az Egyesült Államokban …