2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 383,00 Ft | CHF: 399,00 Ft

2005 legszexibb nője kertvárosi szörnyeteggé változik új sorozatában, kötelező látni

Mindig izgalmas, amikor egy színész látványos testi-lelki átalakuláson megy keresztül egy új szerep kedvéért. Matthew McConaughey-től, Christian Bale-től, Jared Letótól vagy éppen Natalie Portmantől már megszoktuk a dolgot. Attól a Jessica Bieltől azonban, akit az Esquire 2005-ben a világ legszexibb nőjének választott, teljesen váratlanul hat, hogy a széplány szerepkörét maga mögött hagyva véres kezű kertvárosi feleségként látható a Hulu új minisorozatában.

candy-hulu-youtube-trailer

Fotó: Hulu

A Candy május 9-től öt, egymást követő estén futott végig az amerikai streamingszolgáltatón, ami némiképp meglepő húzás, de legalább nem kellett sokat várni a folytatásra. A történet 1980-ban veszi kezdetét, középpontjában egy a főállású anyaság szerepkörével szenvedő asszonyság, Betty (Melanie Lynskey), az éppen munkaútra induló férje, Allan (Pablo Schreiber), na és a szomszédságban lakó Candy Montgomery (Jessica Biel) állnak.

A készítők nem lacafacáznak sokat, rögtön az első részben elsütik a csattanót: Bettyt meggyilkolják, és nagyon egyértelműnek tűnik, hogy Candy volt a tettes.

Hirdetés

A szériát a valóság ihlette, true-crime thrillerről van szó, de a tálalás olyan aprólékos, hogy azoknak is érdekes lehet megismerni a sztorit, akik már hallottak a bűntényről. Tippre amúgy idehaza utóbbiból nem akad túl sok.

Jessica Biel az első jelenettől kezdve, amikor a férjének, Patnek (Timothy Simons) előad egy tanmesét, hátborzongató. Túlméretezett szemüvegével, bebodorított hajával Candy Montgomery karaktere a frászt hozza az emberre. Erre rátesz egy lapáttal az is, hogy az első egy óra alapján fogalmunk sincsen, hogy mi motiválhatta az asszonyt arra, hogy ennyire véres gyilkosságra adja a fejét. A rejtélyfaktor szépen felkorbácsolja az ember kíváncsiságát. Még úgy is, hogy az ötrészes szezon itt-ott azért akadozik.

candy-hulu-youtube-screenshot

Fotó: Hulu / Youtube

A címszereplő mellett az egész szereplőgárda kitesz magáért, főképp az a Melanie Lynskey, akit rettenetesen megkedveltünk a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/05/21/candy-true-crime-drama-minisorozat-jessica-biel-hul-streaming-tv-ajanlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Tom Hanks bevallotta, hogy kétségei voltak a Forrest Gumppal kapcsolatban

Tom Hanks játszotta a címszereplőt, aki gyermeki ártatlansággal került történelmi jelentőségű események forgatagába. Véletlenül vált …