2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Weber tisztességes értékelést kért Trócsányinak

Hirdetés

Weber tisztességes értékelést kért Trócsányinak

„Korrekt értékelést kérek a magyar biztosjelöltnek” – mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójának vezetője kedden a strasbourgi plenáris ülés alatt tartott sajtótájékoztatóján. Trócsányi Lászlónak, az uniós szomszédság- és bővítéspolitikai portfólió várományosának „meg kell adnunk a lehetőséget, hogy bizonyítson.”

„A következő Európai Bizottságnak lesz fideszes tagja. Nem lehet elkerülni, hogy Orbán Viktor küldjön valakit, mert joga van hozzá”

Hirdetés

– magyarázta Weber, aki azt is elmondta, hogy Trócsányi „nem Fidesz-tag, igazságügyi minisztersége idején saját elhatározásából ismertette a Velencei Bizottsággal az ügyeket”, és az Európai Tanács alkotmányjogászokból álló testületének „maga is tagja volt tíz évig.”

A Néppárt frakcióvezetője úgy fogalmazott, hogy „különleges a kapcsolatuk a Fidesszel”, mivel a magyar kormánypárt továbbra is fel van függesztve az Európai Néppárt összeurópai ernyőszervezetében, de az EP-frakciónak tagja. November 20-21-én tartják Zágrábban a tisztújító kongresszusokat, ahol „Orbán Viktor nem szólalhat fel, a Fidesznek pedig nem lesz szavazati […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/eurologus/2019/09/17/tisztesseges_ertekeles_ep_trocsanyi_weber/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …