2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Vízipisztollyal lövöldözött, agyonverték az iskola parkolójában

Ethan Liminget a Promise School parkolójában június 2-án éjjel verték halálra. A gyilkosság gyanújával három férfit vettek őrizetbe, akik az után kerültek konfliktusba az áldozattal, hogy Liming egy vízipisztollyal az iskola udvarán tartózkodókra lövöldözött – írja a New York Post.

A fiú valószínűleg véletlenül találta el a szomszédjukban kosárlabdázó társaságot. Amikor a fiú barátja felhívta a vészhelyzeti segélyvonalat azzal, hogy a kosárlabdázó társaság kiütötte a barátjukat, aki emiatt elájult, a háttérben hallatszik az egyik támadó hangja: „Hé, ember, sajnáljuk, ember. Nem gondoltuk komolyan.”

A gyilkossággal gyanúsított három férfi, a 21 éves Donovon Jones, a 20 éves […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/19/vizipisztoly-fiu-lebron-james-iskola-agyonvertek-ohio-rendorseg-nyomozas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hamburgban már kvótáznák a meleg vizet, korlátoznák a fűtést az energiaválság miatt

Jens Kerstan Hamburg környezetvédelmi szenátora interjút adott a Welt am Sonntagnak, amelyben előrevetítette, nem elképzelhetetlen, …