2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Túszul ejtettek 180 katonát Kolumbiában a kokaintermelők, aztán elengedték őket

Kolumbiai kokatermesztők 180 katonát ejtettek túszul kedden – ezt közölte csütörtökön  Ómar Sepúlveda kolumbiai tábornok. A kolumbiai sajtó csütörtökön késő este már azt írta, hogy a túszokat elengedték. 

A tábornok arról számolt be, hogy a parancsnoksága alá tartozó katonákat

kedden „rabolták el” furkósbotokkal és bozótvágókésekkel felfegyverzett földművesek.

Hirdetés

A tábornok hozzátette, hogy a hat szakasznyi katonát mintegy hatszáz földműves ejtette foglyul. Mint mondta, az ország északkeleti, Venezuelával határos szegletébe vezényelt kontingens feladata az illegális kokaültetvények megsemmisítése volt.

Sepúlveda közölte azt is, hogy a katonákat egy iskolában tartották fogva. A kolumbiai hadsereg az AFP francia hírügynökségnek eljuttatott egy felvételt is, amelyen egy csoport egyenruhás katona látható, akiket civilek felügyelnek.

A földművesek magát Juniornak nevező szóvivője ezután a helyi rádiónak elmondta, hogy készek a katonák szabadon engedéséről […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/29/kolumbia-kokaintermesztok-tuszejtes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Itt van Putyin bizalmasának elképesztő bejelentése

Az európai államok egyre másra elégelik meg a folyamatos menekültáradat érkezését. Leginkább a lengyelek hallattják …