2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump golfozni ment a koronavírus-járvány közepén

Trump golfozni ment a koronavírus-járvány közepén

Miközben változatlanul az Egyesült Államokat sújtja legjobban az új típusú koronavírus-járvány, és a regisztrált fertőzöttek száma már 1,6 millió fölött jár, az áldozatoké pedig a 100 ezerhez közelít, Donald Trump amerikai elnök úgy döntött, hogy kiruccan Floridába golfozgatni egy kicsit.

Trump az elnöksége alatt is  golfozni ment, amikor csak tehette, leginkább a saját birtokaira. Ez már nagyon sok millió dollárjába került az amerikaiaknak, de különösebb botrány nem lett belőle soha. Pedig ez különösen érzékeny téma, legalább Trump, mikor még csak reality műsorvezető és üzletember volt, rendszeresen támadta elődjét, Barack Obamát, amiért az bármikor is golfozni merészelt.

2014-ben például azt írta, hogy az ebola járvány miatt Obamának egy fontos találkozója lenne, de ő mégis inkább golfozni megy!

President Obama has a major meeting on the N.Y.C. Ebola outbreak, with people flying in from all over the country, but decided to play golf!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 24, 2014

 Szintén 2014-ben arról írt, hogy:

El tudják hinni, hogy hiába a rengeteg probléma és nehézség, amivel az Egyesült Államoknak szembe kell néznie, az amerikai elnök Barack Obama golfozással töltötte a napot. Rosszabb, mint Carter.

Can you believe that,with all of the problems and difficulties facing the U.S., President Obama spent the day playing golf.Worse than Carter

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 14, 2014

Bár az Egyesült Államokban úgy tűnik, hogy némileg javul az új típusú koronavírus által okozott járvány, közel sem lehet azt mondani, hogy megoldódott a helyzet, és biztosan nagyobb probléma megoldása vár most rájuk, mint amikor Trump 2014-ben szóvá tette Obama golfozását.  

Ennek ellenére szombaton arról számolt be több amerikai lap is, hogy reggel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/05/23/koronavirus-jarvany_donald_trump_golf/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Legalább húsz halottja van az Amanda trópusi viharnak Közép-Amerikában

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Legalább …