2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Szándékosan tehettek éles töltényt Alec Baldwin fegyverébe?

A Rust című film fegyvermesterének ügyvédje szerdán azon véleményének adott hangot, hogy valaki szándékosan tett éles töltényt abba a fegyverbe, amellyel Alec Baldwin véletlenül lelőtte Halyna Hutchins operatőrt.

Jason Bowles az ABC televízió reggeli magazinműsorában elmondta, hogy védence, Hannah Gutierrez-Reed egy olyan dobozból vette ki a lőszert, amelyről azt hitte, hogy vaktöltényt tartalmaz, amellyel nem lehet tüzet nyitni. Közölte, lehetségesnek tartja, hogy valaki szándékosan helyezte a dobozba az éles töltényt, amely teljesen olyan, mint a vaktöltény.

Alec Baldwin

Alec Baldwin

Hirdetés

Fotó: Ray Tamarra / Getty Images Hungary

Attól tartunk, hogy az történhetett, hogy valakinek szándékában állt szabotálni ezt a jelenetet, szándékosan helyezve éles lőszert a vaktöltények dobozába. […] Nem mondjuk azt, hogy bárkinek szándékában állt volna emberölés tragédiáját előidézni, de […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/03/alec-baldwin-rust-szabotazs-jason-bowles-hannah-gutierrez-reed/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sokan meghaltak egy terrortámadásban Maliban

A támadás – amely a katonaság szerint az Nagy-Szaharai Iszlám Állam (ISGS) nevű iszlamista terrorszervezethez …