2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Robert Fico tesztet hamisított, hogy koronavírusosan is hazamehessen

Könnyen feltalálta magát Robert Fico volt szlovák miniszterelnök, amikor koronavírusosan kívánt hazatérni Görögországból – derül ki egy videofelvételből, amit a Denník N nyomán az Új Szó ismertetett.

Amint arról tegnap az Index is beszámolt, több titkos felvétel is kiszivárgott a Smer elnökéről. Az egyiken a korábbi szlovák kormányfő és Robert Kaliňák egykori belügyminiszter látható és hallható, ahogy kétes alakokkal tárgyalnak az aktuális politikai botrányokról. Egy másikon arról beszél, hogy csaknem 19 millió forintnyi eurót loptak el tőle, amíg Krétán volt, súlyos covidos tünetekkel.

A Léva melletti hétvégi házban készült felvételekből most újabb részleteket hoztak nyilvánosságra. Robert Fico a videóban kifejti, hogy görögországi útja alkalmával elkapta a koronavírust, amitől annyira rosszul lett, hogy kórházba is került, ám saját felelősségre távozott onnan. Saját elmondása szerint

az előírt 14 nap helyett 11 napot töltött karanténban, aztán PCR-tesztet hamisított, […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/29/robert-fico-hamis-koronavirus-teszt-szlovakia-gorogorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sokan meghaltak egy terrortámadásban Maliban

A támadás – amely a katonaság szerint az Nagy-Szaharai Iszlám Állam (ISGS) nevű iszlamista terrorszervezethez …