2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Putyin rendkívüli bejelentése a brüsszeli olajembargóról

Az orosz elnök ezt fiatal orosz vállalkozókkal tartott találkozóján mondta az Interfax orosz hírügynökség jelentése szerint. Nyíltan arról beszélt, hogy a Nyugat képtelen lesz jó ideig függetleníteni magát az orosz olajtól, vagyis – lefordítva rendkívüli megszólalását ebben a kérdésben – a brüsszeli szankciók értelmetlenek.

A világpiacon elérhető olajmennyiség csökken, az árak emelkednek. A vállalatok bevételei emelkednek– mondta Putyin. Hozzátette, hogy ezt mindenki látja, és mindenki érti.

A Reuters úgy tudja, hogy az orosz hajók fő biztosítója most már egy orosz állami hátterű biztosító társaság, miután a nyugati cégek nem hajlandóak tovább biztosítani a Moszkvához tartotó vízijárműveket.

Az orosz elnök szavaiból kiderült, hogy elhúzódó háborúra számít.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220613-putyin-rendkivuli-bejelentese-a-brusszeli-olajembargorol.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hamburgban már kvótáznák a meleg vizet, korlátoznák a fűtést az energiaválság miatt

Jens Kerstan Hamburg környezetvédelmi szenátora interjút adott a Welt am Sonntagnak, amelyben előrevetítette, nem elképzelhetetlen, …