2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Orbán Viktor: Meg kell mentenünk Európát

Mi Európában is a béke hangján beszélünk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán. 

A miniszterelnök a bejegyzésében arról is írt, hogy azonnali fegyverszünetre és béketárgyalásokra van szükség, hogy „letörjük a háborús inflációt, és megmentsük Európát a háborús gazdasági válságtól”.

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, szokásos pénteki rádióinterjújában beszélt az ukrajnai háborúról és annak gazdasági következményeiről. A miniszterelnök úgy véli, nagy az esélye annak, hogy a háború elhúzódik, éppen ezért a június 4-ei kihelyezett kormányülésen elfogadták a költségvetést, amelyet az orosz–ukrán konfliktus gazdasági következményeihez igazítottak. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/11/haboru-orosz-ukran-konfliktus-orban-viktor-gazdasagi-valsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hamburgban már kvótáznák a meleg vizet, korlátoznák a fűtést az energiaválság miatt

Jens Kerstan Hamburg környezetvédelmi szenátora interjút adott a Welt am Sonntagnak, amelyben előrevetítette, nem elképzelhetetlen, …