2022. július 1., péntekMa Annamária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.01. Annamária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 396,00 Ft | USD: 379,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Nyolcéves nevelt lányát erőszakolta meg és ejtette teherbe egy szíriai migráns Belgiumban

A nyomozás során a gyerek nem fedte fel erőszakolója kilétét, a valódi elkövető helyett egy tizenhat éves iskolatársára hivatkozott. Ilyen korú diákokkal a kislány azonban csak az iskolabuszon találkozik, nyilvános közegben, ezért a hatóságok a nevelőapára kezdtek gyanakodni. Ő volt ugyanis az egyetlen olyan személy a gyerek környezetében, akinek módjában állt elkövetni a bűncselekményt. A terhességmegszakítás után a magzat DNS-ét megvizsgálva kiderült, hogy az egyezik a szír nevelőapa DNS-ével.

Letartóztatása után a migráns beismerte a szexuális kapcsolatot. Azzal érvelt, hogy életében először éppen a legelső első aktust megelőzően fogyasztott alkoholt, ezért nem tudta kontrollálni magát az alkohol hatása alatt. A szír férfi szerint ugyanis a nyolcéves kislány volt az, aki a szexuális kapcsolatot kezdeményezte.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220616-nyolceves-nevelt-lanyat-eroszakolta-meg-egy-sziriai-migrans-belgiumban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

11 év után térhetnek vissza egy város lakói Fukusima közelében

Okumában helyi idő szerint reggel 9 órakor oldották fel a korlátozásokat egy 8,6 négyzetkilométeres területen, …