2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Nem minden orosz előadót tiltanak ki Ukrajnából

Az Ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára ellenzi az orosz művészek teljes körű kitiltását Ukrajna területéről, ezért egyes előadókkal kivételt tennének − írja a Kárpáthír. Olakszij Daniliv, az RNBO titkára úgy látja, hogy vannak olyan orosz előadók, akik folyamatosan az orosz agresszió ellen kampányolnak.

Az egyik ilyen előadóként említi Lija Ahedzsakovát, akinek az előadására  „már csak az iránta való tisztelet miatt is” szívesen beülne. Ugyanakkor annak tisztázására, hogy Morgenstern orosz rapper beutazhat-e majd Ukrajnába, azt mondta, fogalma sincs róla, hogy ki ő.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/31/oroszorszag-ukrajna-eloadok-kitiltas-rnbo-lija-ahedzsakova-morgenstern-sofia-rotaru-ani-lorak-igor-kondratyuk/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sokan meghaltak egy terrortámadásban Maliban

A támadás – amely a katonaság szerint az Nagy-Szaharai Iszlám Állam (ISGS) nevű iszlamista terrorszervezethez …