2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Migránsháború: rettegnek a vajdasági magyarok

“Elkezdődött a felfegyverkezés. Sajnos a katonák már egy ideje itt vannak közöttünk. Mi lesz még ezután?

Rettegünk, hogy hol fogják még használni a beszerzett fegyvereket a bevándorlók”

Nő a nyomás a déli határon

Az elmúlt időszakban érezhetően megnőtt a Vajdaságba érkező migránsok száma. A magyar határ melletti városokban drasztikusan több illegális bevándorlóval lehet találkozni, mint korábban. A legérintettebb települések Szabadka, Magyarkanizsa és Torda, írja a V4NA.

A bevásárlóközpontok és a vasúti sínek mellett folyamatosan találkozni fiatal bevándorló férfiakkal. A magyar határkerítés mellett húzódó erdőben is gyakran megbújnak, onnan próbálnak meg újra átszökni az Európai Unió területére. A szerb rendőrök folyamatosan begyűjtik és elszállítják a bevándorlókat. De hiába az igyekezet, mire az egyik bandát autóbusszal elszállítják a presevói befogadóközpontba, addigra egy másik a menetrend szerinti járattal már újra a határ felé veszi az irányt.

Hirdetés

A migránsok segítségére vannak a taxisok is. A bevándorlókért szinte harcot vívnak, ugyanis brutálisan magas áron szállítják őket a magyar határig.

Ők elviekben nem tesznek semmi törvényelleneset, mert nem kötelesek megkérdezni, hogy utasaik honnan származnak, vagy van-e tartózkodási engedélyük.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220702-migranshaboru-a-helyiek-rettegnek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sokan meghaltak egy terrortámadásban Maliban

A támadás – amely a katonaság szerint az Nagy-Szaharai Iszlám Állam (ISGS) nevű iszlamista terrorszervezethez …