2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megmagyarázhatatlan manőverek után hídnak ütközött teherhajójával egy részeg orosz kapitány

Megmagyarázhatatlan manőverek után hídnak ütközött teherhajójával egy részeg orosz kapitány

Egy orosz teherhajó nekihajtott a dél-korai Puszan kikötőjén átívelő Gvangan-hídnak csütörtökön – írta a Yonhap dél-koreai hírügynökség és közzétett egy videófelvételt is a történtekről.

A felvételen látható volt ahogy a hajó elülső felépítménye a hídnak csapódik, majd eldől, miközben az autósok pánikszerűen lefékeznek a nem mindennapi látvány hatására. A videón úgy látszott, a híd egyes elemei is a hajóra zuhannak, amely hátramenetbe kapcsolva próbált elhajózni. Az incidensnek nem voltak sérültjei, a kétszintes híd alsó része viszont megrongálódott, ezért elővigyázatossági okokból azt lezárták – írta az MTI. 

A mintegy hatezer tonnás Seagrand nevű hajó kapitánya erősen ittas állapotban volt a dél-koreai parti őrség szerint. A hatóság 0,86 ezrelékes véralkohol szintet állapított meg nála, a dél-koreai jog szerint ugyanakkor a 0,3 ezrelékes szint felett már ittas vezetésnek számít a hajóvezetés. Azt egyelőre nem tudni, hogy a baleset idején a kapitány a kormányrúdnál állt-e.

[…]

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/02/28/reszeg_orosz_hajokapitany_del-korea_hid_karambol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

50 tonna kokaint, 40 hajót, 4 repülőt foglaltak le

50 tonna kokaint, 40 hajót, 4 repülőt foglaltak le

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Több …