2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft

Lezuhant egy repülő Oroszországban

Lezuhant egy An−12-es típusú repülőgép az oroszországi Irkutszk régióban − jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség a Szerbiai Repülési Mentőközpontra hivatkozva. A rendkívüli helyzetek minisztériuma szerint a fedélzeten nyolc ember tartózkodott.

Korábban a segélyszolgálat azt közölte, hogy a gép eltűnt a radarról Irkutszk régió felett. A mentőközpont egyik munkatársa közölte, hogy a gép a Grodno fehérorosz légitársaságé.

A gépen tartózkodó utasokról egyelőre nincs hivatalos információ, ahogyan arról sem, hogy mi miatt zuhanhatott le a katonai teherszállító repülőgép.

A repülő maradványait nem messze a repülőtértől egy Pivovarikha nevű falunál találták meg. A helyi média információi szerint a repülőgép kigyulladt, körülötte a fű is lángol. A helyszínen vannak a tűzoltó és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/03/lezuhant-repulo-oroszorszag-irkutszk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Itt van Putyin bizalmasának elképesztő bejelentése

Az európai államok egyre másra elégelik meg a folyamatos menekültáradat érkezését. Leginkább a lengyelek hallattják …