2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két hét, és London is elesik

Két hét, és London is elesik

A londoni kórházak egyelőre még állják a “rájuk zúduló koronavírusos betegek cunamiját”, de a helyi kórházszövetség elnöke, Chris Hopson szerint hetek kérdése, és összeomlik a rendszer. A kórházak az elmúlt két hétben a kritikus esetek ellátására szánt kapacitásukat először megötszörözték, majd meghétszerezték, de így sem tudják a lépést felvenni a villámgyorsan terjedő vírussal. A helyzetet súlyosbítja, hogy az egészségügyi dolgozók közül vannak, akik pont koronavírus-fertőzés miatt nem tudnak dolgozni, mások koruk miatt veszélyeztetettek, így otthon vannak, akik dolgoznak, pedig túlhajszoltak.

Egyes körzetekben a stáb 30-50 százaléka már kiesett a rotációból, ami természetesen mindennek tekinthető, csak normális ügymenetnek nem.

Hopson a BBC Radio 4-nek nyilatkozva azt emelte ki, hogy a legnagyobb problémát az jelenti, hogy mire valaki megjelenik a kórházban, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/03/26/ket_het_es_london_is_elesik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Erdogan héthavi fizetését ajánlotta fel a szegényeknek

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Recep …