2020. március 29., vasárnapMa Auguszta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.29. Auguszta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kábítószerterrorizmus miatt emel vádat Amerika Nicolas Maduro venezuelai elnök ellen

Kábítószerterrorizmus miatt emel vádat Amerika Nicolas Maduro venezuelai elnök ellen

A hónapok óta polgárháborús állapotok között kormányzó Nicolás Maduro venezuelai elnök múlt héten totális karantént rendelt el az egész országban, ahol megduplázódott a koronavírusos esetek száma, de úgy tűnik, nem csak a vírus és a polgárháborús állapotok fognak gondot okozni Madurónak: az Egyesült Államok meg fogja vádolni az elnököt, és rezsimjének több vezető tisztségviselőjét is drogkereskedelemmel összefüggő terrorizmussal, írja többek között a CNN

New York déli kerületének ügyésze úgy nyilatkozott, hogy ma bejelentik a büntetőjogi vádakat Maduro és vezető tisztségviselői ellen: Maduro és rezsimje 20 éve tartanak fenn együttműködést a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres erőkkel kábítószerterrorizmus kapcsán. (Az ügyészség egészen pontosan a “narco-terrorism” kifejezést használja) Ilyen méretű és horderejű drogkereskedelem annak köszönhetően épülhetett ki, hogy a venezuelai elnök korrupttá tette a venezuelai intézményeket és politikai és katonai védelmet nyújtott a kábítószer-kereskedelemnek, és a terrorizmusnak, nyilatkozott az ügyész.

Az ügyészség 15 millió dolláros jutalmat helyezett kilátásba annak, aki olyan információval áll elő, ami elvezethet Maduro és emberei letartóztatásához és elítéléséhez. 

$15 MILLION REWARD for information leading to arrest and conviction of Nicolas Maduro pic.twitter.com/oqgzuhWOIC

— US Attorney SDNY (@SDNYnews) March 26, 2020

Az USA nagyon régóta próbál valamit kezdeni Maduro rezsimjével, és az elnököt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/03/26/usa_ugyeszseg_vad_drogkereskedelem_terrorizmus_nicolas_maduro_venezuela/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ezrek szeretnének hazatérni Szlovákiába, a tömeg fele még külföldön van

A Szlovák Köztársaság Kül- és Európai Ügyek Minisztériuma 5 459 hazaszállítási kérelmet tart számon, melyet …