2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Így csinált magából bohócot Joe Biden szóvivője – videó

Továbbra is súlyos gondokkal küszködnek a szülők az Egyesült Államokban, mert lehetetlen csecsemőtápszerhez jutni a boltokban, de már a gyógyszertárakban sem lehet kapni – írta a V4NA hírügynökség.

Nem csoda tehát, hogy a tápszerhiány kiemelt témája a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóknak. A Biden-kormány szóvivői azonban szinte egyszer sem álltak a helyzet magaslatán, amikor a sajtó elé kellett állni. Legutóbb Karine Jean-Pierre csinált magából bohócot, akit május közepén nevezett ki az elnök. A jelek szerint azonban azóta sem tudta felvenni a ritmust. Az egyik riporter azt szerette volna megtudni, hogy az adminisztráció hogyan kezeli a tápszerhiányt addig, amíg nem áll helyre az ellátás. Karine Jean-Pierre már a kérdés első felében idegesen lapozgatni kezdte a vaskos jegyzeteit, amelyben előre megírják neki a válaszokat. Kínos csend és némi kétségbeesett lapozgatás után azonban kiderült, hogy a sajtótitkár magára maradt ebben a kérdésben, ugyanis nem kapott előre megírt választ. Kínos zavarában pedig ezt meg is osztotta a sajtó munkatársaival.

“Szóval, hány baba fog meghalni Biden és a többi demokrata miatt?” – teszi fel a kérdést egy másik felhasználó.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220617-igycsinalt-magabol-bohocot-biden-szovivoje-video.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Két rendőrt meglőttek a philadelphiai függetlenség napi ünnepségen

A chicagói függetlenség napi lövöldözés után újabb sérülésekről adtak hírt, ezúttal a philadelphiai fesztiválról. Egy 36 …