2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Héliumos lufitól halt meg egy nyolc éves ír kisfiú

Hilary McSweeney, a fiú édesanyja mesélte el, hogy fia a szobájában játszott és YouTube-videókat nézett, amikor hívta, hogy menjen vacsorázni. Amikor nem reagált, felment hozzá. A fiút a földön találta, arccal lefelé, a szájában a lufival.A nő azonnal kitépte a lufit a szájából és kirohant vele a kertbe, hogy friss levegőhöz jusson.

A férje azonnal elkezdte az újraélesztést, és a mentők megérkezéséig nem hagyta abba. A fiúnak többször is leállt a szíve, a mentőben is küzdöttek az életéért. Tudtam, hogy súlyosan károsodott az agya, a kórházban azonnal gépekre kapcsolták. De akkor Luke ekkor már halott volt– emlékezett vissza a borzalmakra az édesanya.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220604-heliumos-lufi-okozta-a-halalat-egy-nyolc-eves-ir-kisfiunak.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két rendőrt meglőttek a philadelphiai függetlenség napi ünnepségen

A chicagói függetlenség napi lövöldözés után újabb sérülésekről adtak hírt, ezúttal a philadelphiai fesztiválról. Egy 36 …