2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft

Figyelmeztették a királyi családot: tehermentesíteniük kellene II. Erzsébetet

A brit királyi család egyik szakértője, Russell Myers úgy látja: most jött el az ideje, hogy II. Erzsébet megossza posztjából fakadó kötelezettségeit, családjának pedig bizonyos feladatokat át kellene vennie a királynőtől – írja a Daily Star.

A bennfentes mindemellett arra is felhívta a figyelmet, hogy II. Erzsébetnek jelenleg saját egészségét kell előtérbe helyeznie az ország iránti kötelezettségekkel szemben.

Myers szerint a 95 éves királynőnek jelenleg annyira sűrű a naptárja, hogy az még egy fiatalabb, egészséges személynek is kihívást jelentene. Elmondása szerint ezért is lenne szükség arra, hogy az uralkodócsalád könnyítsen II. Erzsébet terhein, amíg nem lesz túl késő.

Hirdetés

Most, jobban mint bármikor, itt az ideje, hogy az örökösei és a család többi része előlépjen, és átvegye a feladatokat, hogy a királynő egyszer végre magát helyezhesse minden más elé

– fogalmazott Russell Myers.

II. Erzsébet a napokban

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/31/ii-erzsebet-kiralyi-csalad-egyesult-kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szétesőben a brit kormány, két miniszter is lemondott

Rishi Sunak a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott lemondólevelében úgy fogalmazott: a közvélemény joggal várja el …