2022. július 3., vasárnapMa Kornél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft
2022.07.03. Kornél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 397,00 Ft

Fantomkép készült a brutálisan meggyilkolt aradi kislányról

Elkészítette az ügyészség az Aradon talált, megcsonkított holttest fantomképét, és kiterjesztették a nyomozást esetleges családon belüli erőszak bűntényére is – derül ki a Maszol cikkéből.

A szakértők bevonásával elkészült leírás szerint a meggyilkolt kislány 5 éves körüli, megközelítőleg 110-120 centiméter magas lehetett, barna szeme és barna haja volt. A törvényszéki orvosszakértő szerint egy-két nappal a rábukkanása előtt következhetett be a halál.

A nyomozást vezető ügyész, Pavel Palcu az aradon.ro portálnak úgy nyilatkozott, hogy a vizsgálatot a családon belüli erőszakra is kiterjesztették, gyanús lett ugyanis a bűnüldöző szerveknek, hogy sem a kislány eltűnését, sem a halálát nem jelentette senki. Áttekintik az Arad megyei gyermekvédelmi igazgatóság és az országos gyermekvédelem által kiadott, eltűnt gyermekeket tartalmazó listát is, hogy ráillik-e a személyleírás közülük valakire.

A Főtér úgy tudja, hétfőn este be is vitték kihallgatásra a kislány mostohaapját. A 23 éves férfi azt állította, hogy baleset történt, elmondása szerint fürdetni készült a gyerekeket, amikor a lány megcsúszott, beütötte a fejét a kád szélébe, ennek következtében halt meg. 

Hirdetés

Beismerte, hogy ő vitte a holttestet az aradi temető környékén található mezőre, azt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/02/arad-gyerekgyilkossag-megcsonkitott-kislany-holttest-fantomkep-bunugy-buncselekmeny-rendorseg-ugyeszseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat indult a fegyveres migránsok után a magyar-szerb határnál

Két migránsbanda támadt egymásra lőfegyverekkel szombat hajnalban a magyar határhoz közeli szabadkai erdőben; a helyszíni …