2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Észak-koreai külügyminiszter: Washington többet követelt

Hirdetés

Észak-koreai külügyminiszter: Washington többet követelt

Észak-Korea ésszerű javaslatot tett a nukleáris leszereléssel összefüggésben az Egyesült Államoknak, de Washington többet követelt, közölte Ri Jong Ho észak-koreai külügyminiszter csütörtökön hanoi sajtókonferenciáján az MTI szerint.

Azt mondta, hogy Kim Dzsongun és Donald Trump komoly megbeszélést folytatott a csúcstalálkozón, amelyen kölcsönösen önmérsékletet tanúsítottak. Ri Jong Ho szerint Észak-Korea felvetette, hogy kész felszámolni a jongbjoni atomlétesítményt a szankciók részleges feloldásáért cserébe.

Mint mondta, nem minden büntetőintézkedés feloldását követelték, hanem csak azokat, amelyek ártanak a polgári lakosságnak. Szerinte Washington azonban egy intézkedéssel többet követelt a jonbjoni leszerelésnél.

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/02/28/eszak-koreai_kulugyminiszter_washington_tobbet_kovetelt/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fölényes jobboldali győzelem elől menekül az olasz baloldal

Míg a bevándorlásellenes erők minél előbbi választásokat szeretnének Olaszországban, addig a bevándorláspárti baloldali pártok mindenáron …