2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elon Musk szerint a pedo guy nem is AZT jelenti

Hirdetés

Elon Musk szerint a pedo guy nem is AZT jelenti

Elon Musk azzal védekezik egy ellene indított rágalmazási perben, hogy félreértik azt a dühében írt Twitter-üzenetet, amiben pedofilnak nevezte a barlangban rekedt thaiföldi gyerekfocicsapatot kimentő brit mentőbúvárt, Vern Unsworth-ot, írja BBC. 

Elon Musk

Elon Musk

Fotó: Mark Ralston / AFP

2018-ban hetekig vezető hír volt a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt gyerekfocicsapat kimenekítése. Elon Musk, a Tesla, a SpaceX és még egy sor másik vállalkozás vezérigazgatója is szeretett volna segítséget nyújtani az akcióhoz, ezért felajánlott egy mentőkapszulát, amivel szerinte ki lehetett volna hozni a barlangban rekedt gyerekeket.

Hirdetés

A mentőakció helyi vezetője, Narongszak Oszotthakorn udvarisan visszautasította Musk ötletét, azonban a mentésben résztvevő egyik búvár, Vern Unsworth már nem volt ilyen diplomatikus. Ő a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy szerinte Musk segítségnyújtása csupán egy PR-trükk, és esélytelen, hogy a kapszula működőképes legyen.

Musk ezen annyira felhúzta magát, hogy dühében egy Twitter-üzenetben pedo guynak, (nagyjából pedopasinak) nevezte a 64 éves mentőbúvárt. Azt is kétségbe vonta, hogy Unsworth egyáltalán részt vett a mentőakcióban. A posztokat később törölte, és bocsánatot is kért Unsworth-től, de az ügy ennyivel nem ért véget.

Vernon Unsworth, miután a mentési munkálatokban való részvételéért a Brit Birodalom Rendjének tagjává tüntették ki Nagy-britanniában 2019 júniusában.

Vernon Unsworth, miután a mentési munkálatokban való részvételéért a Brit Birodalom Rendjének tagjává tüntették ki Nagy-britanniában 2019 júniusában.

Fotó: David Mirzoeff […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/09/17/elon_musk_birosag_targyalas_thaifoldi_gyerekfocicsapat_barlang_mentobuvar_pedofilia_vern_unsworth/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …