2022. augusztus 17., szerdaMa Jácint napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.08.17. Jácint Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 420,00 Ft

Donald Trump az újraindulásáról beszélt

Trump Washingtonban, az America First Policy Institute nevű republikánus elemzőközpontban mondott beszédet, amelynek központi eleme egy akcióterv volt “a republikánus elnök részére, aki 2024-ben visszaszerzi a Fehér Házat”. A volt elnök ugyanakkor nem mondta ki, hogy újra kíván indulni, csupán feltételesen beszélt róla. Hangsúlyozta, hogy második jelöltségekor jóval több szavazatot szerzett, mint első alkalommal, amikor megnyerte a választást, “és lehet, hogy meg kell tennünk harmadszor is”. Hozzátette, hogy hívei hamarosan további részleteket tudhatnak meg erről.Mindazonáltal azt jelezte előre, hogy a következő választásokon a republikánusok az elnöki poszt mellett megszerzik a többséget a kongresszus mindkét házában.

A 76 éves Trump először járt hivatalos programon Washingtonban azóta, hogy tavaly távozott fehér házi megbízatásából. Most ismét utalt arra az álláspontjára, hogy az előző elnökválasztás nem tisztességes módon dőlt el, és bírálta a kongresszus választás utáni ostromát vizsgáló bizottságot is, amely szerinte meg akarja akadályozni, hogy republikánus esélyesként folytassa munkáját.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220727-nem-zarta-ki-elnokjelolti-ujraindulasanak-lehetoseget-donald-trump-washingtoni-beszedeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három hegymászó meghalt miután lezuhantak egy ecuadori vulkánról

A helyi mentőszolgálat közleménye szerint egy 47 éves nő és két 45 és 50 év …