2020. március 31., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.03.31. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak New Yorkban több mint 37 ezer igazolt fertőzött van

Csak New Yorkban több mint 37 ezer igazolt fertőzött van

Az Egyesült Államokban elvégzett összes koronavírusteszt negyedét New York államban végezték el Azt mondta, hogy az egy főre eső számokat nézve többet tesztelnek Kínánál és Dél-Koreánál is, jelentette ki Andrew Cuomo kormányzó sajtótájékoztatóján.

Eddig csak New York államban 37 258 igazolt fertőzöttet regisztráltak. Közülük 5327-en vannak kórházban, 1290-en intenzív osztályon. Csak ebben az egy államban 385 halálos áldozata van a koronavírusnak. 1517 embert már kiengedhettek a kórházból.

„Szinte bármilyen realista forgatókönyv túlterheli a mostani egészségügyi rendszer kapacitásait” – mondta a CNN szerint. Most az a cél, hogy New York városán belül Manhattanben, Bronxban, Queensben, Brooklynban és Staten Islanden is 1000 fős plusz létesítményeket állítsanak fel, ahogy további négy megyében is.

A kormányzó szerint egyelőre az államban az egészségügyi intézményekben a közeli jövőt nézve még elegendőek a védőfelszerelések egy-két hétre, de továbbra is próbálnak lélegeztetőgépeket beszerezni.

Azt is kijelentette, hogy engedélyezték, hogy egy lélegeztetőgépet megosszanak két beteg között is adott esetben.

Emellett több ezer altatógépet is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/03/26/usa_koronavirus_new_york_andrew_cuomo_kormanyzo_lelegeztetogep/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Erdogan héthavi fizetését ajánlotta fel a szegényeknek

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Recep …