2022. augusztus 10., szerdaMa Emőd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Emőd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft

Brüsszelben épít kapcsolatokat Márki-Zay Péter

Folyamatosan dolgozunk még a végső szakmai programon, olyan nagy az érdeklődés ugyanis az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter iránt, hogy sakkoznunk kell az időpontokkal és a megkeresésekkel. Éppen ezért végső és részletes programot még nem tudunk megosztani a nyilvánossággal

– közölte a háromnapos út egyik szervezője, Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő az Index érdeklődésére válaszul.

Azt azonban hozzátette: Márki-Zay Péter kedden este egy nyilvános közösségi találkozón vesz majd részt, ahol Rónai Sándor (DK), Cseh Katalin (Momentum) és Gyöngyösi Márton (Jobbik) részvételével a helyi magyarokkal találkozik majd kötetlen, nyitott, beszélgetős formában. Az eseményt hamarosan meghirdetik a Facebookon is, vagyis bárki számára nyitott program lesz az ALoft nevű hotel WXYZ Bárjában.

Szerdán és csütörtökön az Európai Bizottság több biztosával találkozik az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, de fogadja őt az Európai Parlament szinte mindegyik képviselőcsoportja is jobbról és balról egyaránt: az S&D, a ReNew és a Zöldek mellett még az Európai Néppárt is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/02/brusszelben-epit-kapcsolatokat-marki-zay-pete/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Sokan meghaltak egy terrortámadásban Maliban

A támadás – amely a katonaság szerint az Nagy-Szaharai Iszlám Állam (ISGS) nevű iszlamista terrorszervezethez …