2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World of Warcraft – 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt

World of Warcraft – 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt

Ahogy új tartalom érkezik a World of Warcraftba, a legelszántabb guildek között kezdetét veszi a versengés. Mindenki igyekszik elsőként teljesíteni az új kihívásokat, és a legutóbbi kiegészítő óta szervezetten, élőben közvetítik a próbálkozásaikat.

A Red Bull meglátta a Race to World First streamekben a potenciált, így a 8.2-vel érkező Azshara’s Eternal Palace Mythic raid teljesítéséért folyó versenyt 24 órán át közvetíti majd élőben saját Twitch csatornáján. Az a guild győz, amely előbb nyomja le Queen Azsharát. A műsor július 16-án délután 5-kor kezdődik, és Észak-Amerika legjobb guildje, a Limit, valamint az európai Pieces állnak majd a középpontban, de csatlakozik a FatSharkYes, az AFK-R, a Honestly, a Ji Tian Hong, az Alpha, az Averion és az Exorsus is. A Method nem kívánt részt venni ebben, de önállóan versenybe száll, érdemes lesz őket is követni.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/world-of-warcraft-red-bull-race-to-world-first-265766.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …