2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World of Warcraft – 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt

Hirdetés

World of Warcraft – 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt

Ahogy új tartalom érkezik a World of Warcraftba, a legelszántabb guildek között kezdetét veszi a versengés. Mindenki igyekszik elsőként teljesíteni az új kihívásokat, és a legutóbbi kiegészítő óta szervezetten, élőben közvetítik a próbálkozásaikat.

A Red Bull meglátta a Race to World First streamekben a potenciált, így a 8.2-vel érkező Azshara’s Eternal Palace Mythic raid teljesítéséért folyó versenyt 24 órán át közvetíti majd élőben saját Twitch csatornáján. Az a guild győz, amely előbb nyomja le Queen Azsharát. A műsor július 16-án délután 5-kor kezdődik, és Észak-Amerika legjobb guildje, a Limit, valamint az európai Pieces állnak majd a középpontban, de csatlakozik a FatSharkYes, az AFK-R, a Honestly, a Ji Tian Hong, az Alpha, az Averion és az Exorsus is. A Method nem kívánt részt venni ebben, de önállóan versenybe száll, érdemes lesz őket is követni.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/world-of-warcraft-red-bull-race-to-world-first-265766.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

A jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Con egyik paneljén jelentették be a színész visszatérését, ami …