2019. augusztus 22., csütörtökMa Menyhért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.22. Menyhért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Új traileren a His Dark Materials

Hirdetés

Új traileren a His Dark Materials

Jelenleg is zajlik az év egyik legnagyobb geek eseménye, a San Diego Comic-Con, ahol minden alkalommal rengeteg új film és tévésorozat stábja jelentkezik új előzetesekkel és izgalmas részletekkel. A His Dark Materials már korábban is bemutatkozott egy traileren, viszont a legújabb előzetes lényegesen hosszabb és tartalmasabb.

Bár nem annyira széles körben ismert, mint a Harry Potter vagy A Gyűrűk Ura, a His Dark Materials (vagy ahogy itthon jelent meg,  Az Úr sötét anyagai) a modern fantasy irodalom egyik legelismertebb trilógiája, ami kiválósága ellenére még mindig nem kapott annyira színvonalas adaptációt, mint nagy vetélytársai. Bár 2007-ben megjelent egy hollywoodi adaptáció az első regény alapján, a film nem tudta jól megragadni azokat a keményebb témákat (mint pl. az egyház kritikája), amelyek az eredeti történetben fontos szerepet játszottak, így nem kapott nagy elismerést.

Az eddigi előzetesek alapján úgy tűnik, hogy most végre megváltozhat a helyzet, ugyanis az HBO és BBC által közösen készített tévésorozat már az első előzetesek alapján is rendkívül színvonalasnak és izgalmasnak tűnik, arról már nem is beszélve, hogy olyan színészekkel találkozhatunk majd, mint Daphne Keene (Logan) vagy James McAvoy (X-Men, Széttörve).

Bár az HBO még nem árult el pontos megjelenési dátumot, azt már most is tudjuk, hogy valamikor idén már láthatjuk a sorozatot. Nektek hogy tetszik? Olvastátok az eredeti regényeket?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/hbo-bbc-his-dark-materials-tevesorozat-elozetes-trailer-video-266002.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Command & Conquer: Remastered - még a titkos dinoszauruszos küldetés is benne lesz

Command & Conquer: Remastered – még a titkos dinoszauruszos küldetés is benne lesz

A bejelentés óta lassan csordogálnak a hírek a Command & Conquer: Remasteredről. Csak hébe-hóba érkezik egy-egy …