2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Trónok harca – az új poszterek alapján még bárki megszerezheti a Vastrónt

Trónok harca – az új poszterek alapján még bárki megszerezheti a Vastrónt

A napokban jelent meg az HBO legújabb montázsvideója, amelyben többek között a Trónok harca következő és egyben utolsó évadából is láthattunk jeleneteket, azonban a csatorna még mindig szűkmarkúan méri a látnivalókat és részleteket a nagy fináléval kapcsolatban.

Másfél hónappal a premier előtt még alig láthattunk valamit abból, hogy mire számíthatunk a 8. szezontól, azonban az április közepéhez közeledve egyre több tartalommal örvendeztet majd meg minket a marketingkampány. Ezúttal nem egy videónak örülhetünk, hanem egy galériának, amelyben a főbb szereplők karakterposztereit csodálhatjuk meg. Természetesen itt van mindenki, aki számít – és még életben van, ez sem utolsó szempont a George R. R. Martin könyvei alapján készült sorozatban -, vessetek hát rájuk egy gyors pillantást: 

A Trónok harca április 15-én tér vissza az HBO-ra. Egy tízes skálán mennyire várjátok már és miért pont 11?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/tronok-harca-8-evad-karakterek-260187.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …