2020. május 27., szerdaMa Hella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.27. Hella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ti kíváncsiak lennétek egy The Division single player spin-offra?

Ti kíváncsiak lennétek egy The Division single player spin-offra?

A Tom Clancy’s The Divisionben nem annyira maga a sztori, sokkal inkább a felépített világ, a hangulat az, ami elviszi a hátán a játékot. Az osztott világú akciójátékban más ügynökök közreműködésével kell megmentenünk a civilizációt, de simán lehet, hogy ez a jövőben változik.

A LEGO játékokat fejlesztő TT Games pályatervezője, Tim Spencer Twitteren dobta be az ötletet, hogy nagyon szeretne egy kifejezetten a narratívára épülő, egyjátékos spin-offot, amiben az ügynökünk megpróbál hazajutni a családjához a New York-i katasztrófa után, a Washingtoni események alatt. A játék kreatív rendezője, Julian Gerity pedig azonnal tovább is osztotta a dolgot, kikérve a rajongók véleményét.

Spencer elmondta, hogy nem igazán volt kifejtve a játékokban, hogy mi mindent kell feláldozni ezeknek az ügynököknek, akiket egyszer csak kiszakítanak az eddigi életükből, és milyen mentális nehézségekkel kell megküzdeniük. Kicsit úgy képzeli el az egészet, mint egy Division – The Last of Us crossovert. És be kell, hogy valljam, nekem is kifejezetten tetszik az ötlet.

Ti hogy vagytok vele?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/tom-clancy-s-the-division-2-single-player-spin-off-265780.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …