2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Sinking City – az új trailerben a nyomozásé a főszerep

The Sinking City – az új trailerben a nyomozásé a főszerep

Eleinte úgy volt, hogy a Sherlock Holmes címeiről ismert Frogwares készít egy Cthulhu játékot, ám a Focus Home Interactive időközben elvette tőlük a fejlesztést és odaadta a Cyanide Studiosnak, így készülhetett el és jelenhetett meg tavaly ősszel a Call of Cthulhu, amely nem sikerült a legfényesebben. A Frogwares azonban nem hagyta annyiban és egy saját projektbe kezdett, amelyet szintén H.P. Lovecraft világa ihletett, a Bigben Interactive pedig támogatta ezt a törekvést.

Ez a The Sinking City, egy nyílt világú nyomozós cím, amelyen már régóta dolgozik a stúdió és a pár nappal ezelőtti bejelentés alapján az eredetileg ígértnél is többet kell várnunk rá. Addig sem maradunk azonban szellemi táplálék nélkül a játékkal kapcsolatban, ugyanis érkezett egy vadonatúj videó, amely a detektíveskedésre fókuszál, de ez nem is meglepő a csapat múltját elnézve. A The Sinking City játékmenetében nem fogják majd folyamatosan a kezünket, saját magunkra és a tudásunkra – illetve a főhős, Charles W. Reed különleges képességeire – vagyunk utalva, ráadásul mindezt megfejeli a hátborzongató atmoszféra, ahol nem tudjuk eldönteni, hogy mi valóság és milyen rémségeket szült a képzelet. 

A The Sinking City eredetileg március 21-én jelent volna meg, de az áruházak listázása alapján könnyen lehetséges, hogy csak májusban kapjuk meg. Amint a Bigben nyilatkozik a pontos dátumról azonnal jelezzük nektek. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-sinking-city-trailer-20190228-260190.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …