2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Steam Labs – mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve

Hirdetés

Steam Labs – mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve

Az Epic erőszakos nyomulása miatt a Valve-nek össze kell kapnia magát, meg kell mutatnia, hogy képes jobbá tenni a Steamet mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára. Az Artifact földbe állása után pedig az is segíthet, ha előbb megmutatja a közönségnek, min dolgozik, és mit hogyan képzel el.

A Steam Labs (vagy Steam Labor) egy új oldal, melyen elsősorban azokat a projekteket, fejlesztéseket láthatjuk, amikkel a fejlesztők kísérletezgetnek. Mielőtt bizonyos funkciókat beépítenének a Steambe, itt mutatják meg őket, hogy a felhasználói visszajelzések hatására a lehető legjobbá varázsolják azokat, vagy épp teljesen kukázzák, ha a közönség nem lelkesedik irántuk. Az első például a Mikroelőzetesek funkció, melynek lényege, hogy ha egy játék kis képére valamely listaoldalon rávisszük az egeret, elindul egy 6 másodperces videó, ami jeleneteket mutat az egyik feltöltött trailerből. A többi ötletet megtaláljátok a fenti linken, nincs még sok, de a már közzétetteket érdemes böngészgetni.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/steam-labs-265769.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

A jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Con egyik paneljén jelentették be a színész visszatérését, ami …