2020. június 1., hétfőMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Steam Labs – mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve

Steam Labs – mostantól jobban láthatjuk, min dolgozik a Valve

Az Epic erőszakos nyomulása miatt a Valve-nek össze kell kapnia magát, meg kell mutatnia, hogy képes jobbá tenni a Steamet mind a fejlesztők, mind a felhasználók számára. Az Artifact földbe állása után pedig az is segíthet, ha előbb megmutatja a közönségnek, min dolgozik, és mit hogyan képzel el.

A Steam Labs (vagy Steam Labor) egy új oldal, melyen elsősorban azokat a projekteket, fejlesztéseket láthatjuk, amikkel a fejlesztők kísérletezgetnek. Mielőtt bizonyos funkciókat beépítenének a Steambe, itt mutatják meg őket, hogy a felhasználói visszajelzések hatására a lehető legjobbá varázsolják azokat, vagy épp teljesen kukázzák, ha a közönség nem lelkesedik irántuk. Az első például a Mikroelőzetesek funkció, melynek lényege, hogy ha egy játék kis képére valamely listaoldalon rávisszük az egeret, elindul egy 6 másodperces videó, ami jeleneteket mutat az egyik feltöltött trailerből. A többi ötletet megtaláljátok a fenti linken, nincs még sok, de a már közzétetteket érdemes böngészgetni.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/steam-labs-265769.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …