2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Rebel Galaxy Outlaw – hamarosan megjelenik a Rebel Galaxy előzménye

Hirdetés

Rebel Galaxy Outlaw – hamarosan megjelenik a Rebel Galaxy előzménye

A 2015-ben megjelent Rebel Galaxy egy egész jó űrkaland volt a Torchlight játékok két fejlesztőjének új stúdiójától, amelyben saját, pusztító űrhajónkkal járhattuk körbe a galaxist, kalózokkal harcolhattunk és akár szövetségre is léphettünk idegen fajokkal. Nem ígér kevesebbet a játék előzményeként szolgáló Outlaw sem sem. 

A Double Damage Games bejelentette, hogy augusztus 13-án jelenik meg a Rebel Galaxy Outlaw, amelyben egy Juno Markev névre keresztelt törvényen kívülit és csempészt irányíthatunk, aki maga mögött hagyta a simliskedést és letelepedett – csakhogy váratlan események következtében vissza kell térnie az előző életéhez. A játékban helyet kap egy teljes kampány (amiben szabadon tevékenykedhetünk), élvezetesebb űrharcokra számíthatunk, változatos űrhajókat/felszereléseket szerezhetünk be és szabhatunk a saját ízlésünkre, szerencsejátékozhatunk, zenét hallgathatunk kalandozás közben (7 rádióadó több mint 21 órányi zenéjét, de rakhatunk be saját számokat is) és így tovább. Nézzétek meg a dátumot bejelentő trailert,  jópofa lett: 

A Rebel Galaxy Outlawt egyébként PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is kiadják majd idén.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/rebel-galaxy-outlaw-megjelenes-265988.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …