2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nyár végétől kezdve törli az inaktív profilokat a Microsoft

Hirdetés

Nyár végétől kezdve törli az inaktív profilokat a Microsoft

A Microsoft hivatalos közleményben jelentette be, hogy idén augusztus 30-tól kezdődően minden olyan Microsoft profilt törölni fog, amely két évnél hosszabb ideig inaktív.

Ennek az a lényege, hogy a feleslegessé vált, vagy egyáltalán nem használt fiókokat megszüntessék. Nincsenek veszélyben azok a fiókok, amelyekhez érvényes, jelenleg is futó előfizetést kapcsoltak, lehet az akár Xbox Live vagy éppen Microsoft Office 365. A feliratkozás utolsó napját követően indul a számláló, és aki két évig nem nyúl a profilhoz, az elbúcsúzhat attól.

Azokat a fiókokat sem törlik, amelyeken még valamilyen formában nem elköltött pénz található, illetve a családi megosztott fiókok esetében egészen addig megmarad a profil, ameddig legalább egy alfiók aktív marad.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/microsoft-inaktiv-profil-torles-augusztus-265761.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Call of Duty: Modern Warfare - 6 perces 2v2 gameplay videó mutatja a hentelést

Call of Duty: Modern Warfare – 6 perces 2v2 gameplay videó mutatja a hentelést

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy lesz egy úgynevezett Gunfight játékmód az idén ősszel érkező …