2019. augusztus 21., szerdaMa Sámuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.21. Sámuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Már nézhető a hét részes Alien: Isolation websorozat

Hirdetés

Már nézhető a hét részes Alien: Isolation websorozat

A Sega és a The Creative Assembly együttműködéséből született Alien: Isolation hibái ellenére finom kultuszra tett szert a megjelenése óta, sokan ezért is csalódtak hatalmasat, mikor a 20th Century Fox alá tartozó FoxNext egy mobiljátékot jelentett be az Alien: Blackout képében. Akkor a kiadó megígérte, hogy készülnek még idén a franchise-hoz kapcsolódó meglepetésekkel (például egy titokzatos projekt is készül a Cold Iron Studios főhadiszállásán), amelyek között helyet kapott egy új digitális sorozat is.

Az amerikai IGN-en bemutatkozó, hét epizódosra tervezett websorozatért a Reverse Engineering Studios és a DVgroup felelt, a koncepció pedig az, hogy a játék átvezető jeleneteit felhasználva és kibővítve új jelenetekkel más szemszögből ismerhessük meg Ellen Ripley lányának történetét, tehát a széria egyformán érdekes lehet azoknak, akik játszottak a 2014-es videojátékkal és azoknak is, akik még nem. A hét rész már nézhető is, íme: 

Ti örültök a websorozatnak? Hogy tetszenek az epizódok?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/alien-isolation-websorozat-260191.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gamescom 2019 - 20 percnyi gameplayt kaptunk a Biomutantból

Gamescom 2019 – 20 percnyi gameplayt kaptunk a Biomutantból

Vad gyűjtői kiadássokkal csábít minket a THQ Nordic arra, hogy már most lecsapjunk a még …