2020. május 30., szombatMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Már nézhető a hét részes Alien: Isolation websorozat

Már nézhető a hét részes Alien: Isolation websorozat

A Sega és a The Creative Assembly együttműködéséből született Alien: Isolation hibái ellenére finom kultuszra tett szert a megjelenése óta, sokan ezért is csalódtak hatalmasat, mikor a 20th Century Fox alá tartozó FoxNext egy mobiljátékot jelentett be az Alien: Blackout képében. Akkor a kiadó megígérte, hogy készülnek még idén a franchise-hoz kapcsolódó meglepetésekkel (például egy titokzatos projekt is készül a Cold Iron Studios főhadiszállásán), amelyek között helyet kapott egy új digitális sorozat is.

Az amerikai IGN-en bemutatkozó, hét epizódosra tervezett websorozatért a Reverse Engineering Studios és a DVgroup felelt, a koncepció pedig az, hogy a játék átvezető jeleneteit felhasználva és kibővítve új jelenetekkel más szemszögből ismerhessük meg Ellen Ripley lányának történetét, tehát a széria egyformán érdekes lehet azoknak, akik játszottak a 2014-es videojátékkal és azoknak is, akik még nem. A hét rész már nézhető is, íme: 

Ti örültök a websorozatnak? Hogy tetszenek az epizódok?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/alien-isolation-websorozat-260191.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …